Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Startsida

Konferensen informationssäkerhet för offentlig sektor planeras att genomföras utan några förändringar

Årets informationssäkerhetskonferens planeras att genomföras den 29-30 september 2020 på Folkets hus i Stockholm. Temat i år är ”Säker och hållbar digitalisering”.

Paneldiskussion från informationssäkerhetskonferensen 2019.

Syftet med konferensen är att stärka samhällets cyber- och informationssäkerhet och belysa de risker som följer av samhällets digitalisering och hur dessa risker kan hanteras. Konferensen ska även utgöra en plattform för nätverkande och erfarenhetsutbyte.

Utöver paneldiskussion och föreläsningar kommer konferensen precis som tidigare år att bestå av en utställningsdel med utställare som erbjuder olika typer av stöd kopplat till samhällets informationssäkerhet. En nyhet för årets konferens är att föreläsarna som ger sitt godkännande filmas. Efter konferensen publiceras filmerna på informationssäkerhet.se för att kunna tillgängliggöra programpunkternas innehåll för fler än de som närvarar under konferensen.

Konferensens målgrupp är personer inom offentlig sektor som är förtroendevalda eller anställda och arbetar med eller ansvarar för informationssäkerhet.

Vid frågor, kontakta projektledare Daniel Emilsson, e-post: Daniel.Emilsson@msb.se.

Mer information om konferensen kommer i närtid.

Publicerad: 2020-03-23
Uppdaterad: 2020-03-23
Skribent: Redaktionen
Innehållsansvarig: Redaktionen