Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Startsida

Välkommen med din anmälan till årets informationssäkerhetskonferens för offentlig sektor som äger rum den 29-30 september 2020

 

Årets konferens som äger rum i City Conference Center (Folkets hus) i Stockholm pågår i två dagar och erbjuder som vanligt ett varierat och högaktuellt innehåll. Temat för i år är ”Säker och hållbar digitalisering”.Liksom tidigare år är konferensen avgiftsfri och vänder sig till kommuner, regioner, länsstyrelser och myndigheter.

Trots rådande COVID-19-situation, planerar vi i första hand för en konferens enligt upplägg från tidigare år. Beroende på hur läget utvecklas under våren och sommaren måste vi dock vara beredda på att alternativt genomföra konferensen i form av en digital livesändning. Programmet håller på att fastställas och olika potentiella lösningar för arrangemanget, baserat på hur hälsoläget kan se ut i september, undersöks just nu. Vi återkommer med kontinuerlig uppdaterad information under våren.

Anmälan

Du är välkommen att anmäla dig i två steg:

1.     En öppen intresseanmälan till konferensen görs under perioden 27 april - 25 maj 2020.

2.     Slutlig anmälan görs mellan 8 juni – 1 juli 2020. Vid den tidpunkten kan deltagaren även välja parallella seminariespår för dag två.

Länk till anmälningssidan


Om konferensen

Konferensen är ett samarrangemang mellan MSB, PTS, FRA, Säkerhetspolisen, Polismyndigheten, FMV och Försvarsmakten. Syftet med konferensen är att stärka samhällets cyber- och informationssäkerhet och målgruppen är personer inom offentlig sektor som är förtroendevalda eller anställda och arbetar med eller ansvarar för informationssäkerhet.

Du kan läsa mer om konferensen här.

Publicerad: 2020-04-16
Uppdaterad: 2020-04-16
Skribent: Redaktionen
Innehållsansvarig: Redaktionen