Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Startsida
2017-02-23

Seminarium – utveckling av metodstödet

MSB bjuder nu in till ett seminarium i Stockholm 8 mars 2017 då det dels blir en redovisning av hur arbetet fortskridit och dels en workshop kopplat till det. MSB och arbetsgruppen i projektet är mån om att få in synpunkter på det arbete som gjorts för att på ett bättre sätt kunna inrikta det fortsatta arbetet i projektet.

MSB startade ett projekt hösten 2016 som ska avslutas maj 2017 med uppgift att utveckla Metodstöd för LIS som finns på informationssäkerhet.se.

MSB och arbetsgruppen i projektet är mån om att få in synpunkter på det arbete som gjorts för att på ett bättre sätt kunna inrikta det fortsatta arbetet i projektet. MSB bjuder nu in till ett seminarium i Stockholm 8 mars 2017 då det dels blir en redovisning av hur arbetet fortskridit och dels en workshop kopplat till det. Mer info och agenda kommer senare.

Du som vill delta vid seminariet den 8 mars förväntas ha tillräcklig erfarenhet från nuvarande metodstöd och praktiskt informationssäkerhetsarbete för att på ett aktivt sätt kunna delta i diskussionerna.

Deltagare från arbetsgruppen kommer att närvara vid seminariet och medverka vid diskussionerna.

Tid

Seminariet äger rum den 8 mars 2017 mellan kl. 09.00 och 16.00. plats: WTC, Klarabergsviadukten 70, Stockholm. Ett deltagande medför inga kostnader och lunch och fika ingår.

Anmälan

Intresseanmälan om att delta vid seminariet sker till Robert Lundberg (robert.lundberg@msb.se). MSB sätter en maxgräns vid 40 personer som närvarar vid seminariet.

Publicerad: 2017-02-23
Uppdaterad: 2017-02-23
Skribent: Robert Lundberg
Innehållsansvarig: MSB