Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Startsida

Konferensen Informationssäkerhet för offentlig sektor 2017

Välkommen till årets informationssäkerhetskonferens för offentlig sektor den 5-6 september 2017 i Stockholm!

Välkommen till Konferensen 2017!

Tid: 5-6 september Plats: Münchenbryggeriet, Stockholm.

Anmälan är nu stängd.

Innehåll


Om konferensen

Konferensen erbjuder ett varierat innehåll med fokus på olika aspekter av arbete med informationssäkerhet. Vi vänder oss till kommuner, landsting, länsstyrelser, myndigheter samt statligt och kommunalt ägda bolag.

Kom och ta del av aktuella frågor, erfarenheter och få kunskap om vilket stöd ni kan få i ert viktiga arbete. Som vanligt finns det en utställningsdel där det finns möjlighet att diskutera intressanta frågor med experter inom området.

Målet med konferensen är att bidra till att stärka samhällets informationssäkerhet genom att belysa viktiga frågor samt bredda kunskapen inom området.

Konferensen arrangeras av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, Post- och telestyrelsen, Försvarets radioanstalt, Säkerhetspolisen, Polismyndigheten, Försvarets materielverk/Sveriges Certifieringsorgan för IT-säkerhet, Försvarsmakten/Militära underrättelse- och säkerhetstjänsten.

Konferensavgift

Konferensen är avgiftsfri. Notera att konferensen endast är öppen för offentlig sektor. Logi bokas och betalas av konferensgästen själv.

I konferensen ingår lunch den 6 september och kaffe båda dagarna samt enklare förtäring under minglet den 5 september.

Antalet deltagare är begränsat till 600 personer. Arrangörerna förbehåller sig rätten att vid behov begränsa antalet deltagare per organisation. Deltagare som avanmäler sig efter 18 augusti, eller inte deltar under konferensen, debiteras med 2000 kr. Vid behov går det dock bra att anmäla en ersättare.

Tillbaka till toppen av sidan.

Program

Under den första konferensdagen 5 september är föreläsningarna gemensamma från kl. 13.00 fram till kl. 17.20. Dagen avslutas med ett mingel där det serveras snittar och alkoholfri dryck. Önskas andra drycker finns det till försäljning. Kom ihåg att föranmäla deltagande till minglet vid anmälan.

Under andra konferensdagen 6 september väljer deltagaren bland de föreläsningar som erbjuds i de olika föreläsningssalarna mellan kl. 09.00 och 12.30. Anmälan görs per föreläsning, totalt finns tolv föreläsningar fördelat på tre olika lokaler att välja mellan.

Lunch den 6 september serveras i Mälarsalen kl. 12.30 till 13.30. Kom ihåg att föranmäla deltagandet till lunchen vid anmälan.

Programmet på eftermiddagen 6 september är gemensamt och består av ett antal föreläsningar samt en avslutande summering av konferensen. Konferensen avslutas kl. 16.00.

På denna sida hittar du programmet för 2017. Det kan komma att uppdateras fram till att konferensen börjar. 

Tillbaka till toppen av sidan.

Information om årets konferens publiceras löpande

Kontaktperson: Markus Lyckman, MSB

Enkel address (URL) till denna sida: www.informationssakerhet.se/konferensen

Fakta

Konferensen vänder sig särskilt till dig som arbetar som:

  • Informationssäkerhetsansvarig
  • It-säkerhetsansvarig
  • It-chef/It-ansvarig
  • Personuppgiftsombud
  • Jurist
  • Arkivarie
  • Kvalitetsansvarig
  • Beredskapssamordnare
  • Verksamhetscontroller

 

Publicerad: 2017-05-10
Uppdaterad: 2017-10-30
Skribent: Redaktionen
Innehållsansvarig: MSB