Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Startsida

Nyheter

 • 2017-01-18

  Analysrapport informationssäkerhet i kommuner

  Idag presenterar MSB ett antal rekommendationer till kommuner med syftet att stärka samhällets informationssäkerhet. Rekommendationerna bygger på en analys av enkätresultatet i rapporten "En bild av kommunernas informationssäkerhetsarbete 2015".

  Läs mer
 • MSB och Försvarshögskolan arrangerar uttagningstävling inför Cyber Challenge 2017

  Den 26 januari 2017 arrangerar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) och Försvarshögskolans Centrum för asymmetriska hot- och terrorismstudier (FHS/CATS) en uttagningstävling  inför tävlingen ”Cyber 9/12 Student Challenge 2017” som genomförs i Geneve, Schweiz, under våren 2017.

  Läs mer
 • En vit mus med hand

  DISA i kommuner

  DISA är MSB:s informationssäkerhetsutbildning för användare och erbjuds alla organisationer kostnadsfritt. DISA finns tillgänglig på webben eller som fristående version.

  Läs mer