Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Startsida

Nyheter

 • Nytt stöd från MSB

  Förra året var ett intensivt år för många som är beroende av god informationssäkerhet i det vardagliga arbetet. Många har fått sätta in extra insatser för att anpassa och se över rätt säkerhet i pandemitider.

  Som hjälp på vägen mot ett systematiskt informationssäkerhetsarbete kommer MSB nu med ytterligare stöd i olika former.

  Läs mer
 • Nu finns Infosäkkollen, ett verktyg som gör det enklare att följa upp och förbättra informationssäkerhetsarbetet. Uppföljning är en central del i det systematiska informationssäkerhetsarbetet och det ger underlag för kontinuerlig utveckling och anpassning. Verktyget är främst tänkt som stöd till statliga myndigheter, kommuner och regioner.

  Läs mer
 • Ny kurskatalog för Totalförsvarets Signalskyddsskola 2022

  Till dig som verkar inom området Signalskydd, krypto för skyddsvärda uppgifter (KSU) eller Säkra gemensamma system och komponenter har Totalförsvarets Signalskyddsskola släppt en ny kurskatalog för 2022.

  Läs mer