Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Startsida

Webbinarier om att skydda ditt företag

Bristande informationssäkerhet kan slå hårt mot det egna företaget om verksamheten exempelvis stannar på grund av att ett system slutar fungera eller att information läcker ut. Under kampanjen Tänk säkert bjuder MSB på ett avslappnat samtal med information om hur företagare kan agera och tänka i ett allt mer uppkopplat samhälle.

Förutom MSB kommer polisen, Telia, Teknikföretagen, Svensk Handel och Svenskt Näringsliv att dela med sig av erfarenheter och kunskap.

Webbinarierna sänds på tisdagar under hela oktober kl 12.00 på MSB:s facebooksida. Sista avsnittet i webbinarieserien sänds i november. De kommer därefter att publiceras på MSB.se.

I det första webbinariet deltar MSB:s handläggare Jan-Olof Olsson och Christian Sundberg under temat ”Hur påverkas företag av avbrott och kriser och vad kan du göra för att skydda dig?”. Det sänds tisdagen den 6 oktober klockan 12:00.

Moderator genom hela programserien är Svante Werger, särskild rådgivare på MSB. Nedanstående programordning är preliminärt och kan komma att ändras.
•    6 oktober - MSB
•    13 oktober- Telia
•    20 oktober - Teknikföretagen
•    27 oktober – Svensk Handel
•    3 november – Svenskt Näringsliv

Fler Tänk säkert-aktiviteter
Under informationssäkerhetsmånaden pågår många aktiviteter under kampanjen Tänk säkert. Följ gärna hashtaggarna #tanksakert eller #securitymonth för att se alla samverkansparters aktiviteter i sociala medier.


Mer information för dig och din organisation finner du på www.msb.se

Publicerad: 2020-09-23
Uppdaterad: 2020-09-23
Skribent: Redaktionen
Innehållsansvarig: MSB