Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Startsida

Se Konferensen Offentlig sektors informationssäkerhet i efterhand

Intresset för MBS:s Informationssäkerhetskonferens var rekordstort. För dig som missade den finns nu det filmade materialet tillgängligt och du har chans att ta del av talare och diskussioner från dagen.

Konferensen Offentlig sektors informationssäkerhetgenomfördes digitalt från en studio i Stockholm Waterfront den 30 september med temat ”Säker digitalisering”. Konferensens spelades in och materialet finns nu tillgängligt på Youtube och på informationsäkerhet.se.
 
Intresset för årets konferens var rekordstort med 1151 unika användare inloggade under dagen. Majoriteten av programpunkterna direktsändes från studion medan några var förinspelade eller sändes på distans.
 
–Efter ett års arbete med konstant förändrade förutsättningar var det roligt att så många deltog och uppskattade konferensen även i digitalt format. Stort tack till föreläsarna och moderatorn Annika Nordgren Christensen som gjorde en strålande insats, säger Daniel Emilsson, projektledare på enheten för systematisk informationssäkerhet på MSB.
 
MSB bidrog med tre uppskattade föredrag i  programmet, vilka innefattade de nya föreskrifterna med tillhörande vägledning, systematiskt informationssäkerhetsarbete utifrån metodstödet och hur CERT-SE hanterar incidenter.

Hela programmet, presentationer och filmat material från konferensen

Publicerad: 2020-10-26
Uppdaterad: 2020-10-26
Skribent: evawi
Innehållsansvarig: MSB\danem