Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Startsida

Nyheter

 • Ny kurskatalog för Totaltförsvarets Signalskyddsskola

  Nu kommer det en ny utgåva av TSS kurskatalog för 2021. Detta är utgåva 2 och den börja gälla den första juni 2021.

  Läs mer
 • Nytt stöd från MSB

  Förra året var ett intensivt år för många som är beroende av god informationssäkerhet i det vardagliga arbetet. Många har fått sätta in extra insatser för att anpassa och se över rätt säkerhet i pandemitider.

  Som hjälp på vägen mot ett systematiskt informationssäkerhetsarbete kommer MSB nu med ytterligare stöd i olika former.

  Läs mer
 • Nu finns Infosäkkollen, ett verktyg som gör det enklare att följa upp och förbättra informationssäkerhetsarbetet. Uppföljning är en central del i det systematiska informationssäkerhetsarbetet och det ger underlag för kontinuerlig utveckling och anpassning. Verktyget är främst tänkt som stöd till statliga myndigheter, kommuner och regioner.

  Läs mer