Hoppa över navigering, hoppa direkt till textinnehållet Hoppa till navigeringen Startsida

MSB arrangerar digital konferens om informationssäkerhet

Den 30 september arrangerar MSB den digitala konferensen Offentlig sektors informationssäkerhet. Konferensen kommer att ha temat säker digitalisering.

MSB har i uppdrag är att vägleda offentlig sektor så att digitaliseringens möjligheter tas tillvara på ett informationssäkert och hållbart sätt. Behovet att säkerställa informationen ökar i takt med digitaliseringen och blir ännu viktigare i tider av samhällskris.

– Konferensen blir ett tillfälle att bland annat få höra om MSB:s nya föreskrifter och tillhörande vägledning som publiceras i höst. Vi hoppas och tror att intresset för frågorna är minst lika stort i en tid som denna. Därför vill vi erbjuda en konferens med ett högaktuellt tema som är säker digitalisering, säger Margareta Palmqvist enhetschef för enheten för systematisk informationssäkerhet på MSB.

Det kommer att finnas möjligheter för konferensdeltagarna att interagera digitalt och vara aktiva under konferensen. Programmet som planeras är inriktat mot systematisk informationssäkerhet med bland annat MSB:s senaste föreskrifter inom området och tillhörande vägledning.

Anmälan
Det går att anmäla sig på MSB:s hemsida från juni till i början av september. Programmet kommer publiceras på samma sida när detta är fastställt.

Publicerad: 2020-06-25
Uppdaterad: 2020-06-25
Skribent: Redaktionen
Innehållsansvarig: MSB